Vul een zoekwoord in

Baas over je eigen (psychische) gezondheid

Er komt een punt in je leven dat je het anders wilt doen. Dan is er GZ.PLEIN. Voor iedereen, van jong tot oud, met milde psychische klachten die weer grip wil krijgen op het leven. Het accent in onze benadering ligt op de veerkracht van jou als mens. En hoe jouw leven weer betekenisvol kan zijn.

 

We bieden je online hulp bij psychische klachten. Vanuit een brede positieve kijk op gezondheid. En vanuit de overtuiging dat je als mens veerkrachtig bent, en het beste herstelt in je eigen omgeving. Met steun van ervaringsdeskundigen, zelfzorg en tijdelijke behandelprogramma’s. Zo houd je zelf de regie en krijg je je leven weer op de rit.

Zoveel mogelijk zelf de regie
Het accent in onze benadering ligt niet op je aandoening, maar op de manier waarop je beter kunt omgaan met je klachten en problemen. Zodat je leven weer zin krijgt en dagelijkse dingen weer mogelijk worden. We helpen je op weg om beter om te gaan met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Daarbij bieden we je tijdelijk ondersteuning; in je eigen omgeving en toegespitst op de persoonlijke situatie Een (grotendeels) online behandeling is in dat opzicht ideaal.

Onderdeel van GZPUNT

GZ.PLEIN is het digitale behandelplein van GZPUNT. GZ.PUNT werkt hard aan het realiseren van een breed online platform voor positieve gezondheid. Je vindt er straks zelftests, verhalen en tips van ervaringsdeskundigen, zelfzorgmodules, de sociale kaart in je regio en een breed behandelaanbod. Maar je kunt ook op zoek gaan naar de juiste match met een behandelaar of zorgverlener van je keuze, overal in Nederland. Heb je een vraag of een probleem? Dan vind je snel de juiste persoon om je verder te helpen. Je hoeft nooit lang te wachten. En omdat het fijn is om soms een gezicht te zijn, werken we ook aan laagdrempelige ontmoetingsplekken in stadscafés. Jij bepaalt wat het beste is voor jou. En wij denken met je mee en helpen je op weg als je dat wilt. Een mooi vergezicht? Zeker maar we zijn hard op weg om het werkelijkheid te laten worden. Met GZ.PLEIN als eerste startpunt.